2010. 08. 02.

reload 5.0

írok. mármint blogot. régóta nem tettem ilyet. az okát nem tudom, talán valamiféle krízis ért el az online kommunikációt illetően. pedig rengeteg említésre érdemes dolog történt velem az elmúlt fél évben, amiről kellett volna posztolni, mert talán könnyebb lett volna átvészelni a számomra igen komoly változásokat, ha kiírtam volna magamból. de nem tettem. inkább nem írtam. késztetést sem éreztem, nem zavart, hogy eseménytelenül pörögnek a napok és hónapok az szpd weblogon. 

most ugye nyár. ezerrel. fotós-újságíró-robotként ez különösen melós időszak számomra, főképp hogy egy halvány köszit vagy hajrát sem kapok sehonnan. megvolt a pafe, a volt, az örök szerelem utcazene és a művészetek völgye is becsülettel. meg mellette ezer dolog. csak pihenni és kikapcsolni nincs idő és lehetőség. egybefolynak a napok kezdem már megszokni. remélem a kéthetes szabi majd segít ezen. jövök majd még valamikor.

ezt most nem kesergésnek meg önsajnáltatásnak szántam, csak hát ez jött ki belőle. sorry.     

4 vélemény:

Cs írta...

hát akkor hajrá és köszi :)
ja, és természetesen DOHÁNYOZZÁÁÁÁÁ!

Péter írta...

Véééééééééééégre na valami jo istörténik mostanság olvashatok szpd blogot:)
mikor lesz szabi?

eckü írta...

pihenj papi a nagy pörgés után, bár utáni önkormányzati választások, szal sztem nem nagyon fogsz... apropó, sziget?

gégé írta...

hát basszus alig dolgozol, blogot sem írsz, ott napozol az önkormányzati dumákon, alig fotózol valamit, arról nem is beszélek, hogy hogy fele annyit írsz, mint amennyit írsz, mi a gond????? a dícséretért dolgozni kell, nem bulizni folyamatosan:)holnap is mi lesz, a szigeten dzsoni rottent( rohadt jánost) nézegeted, ahelyett, hogy a szabid alatt dolgoznál, milyen élet ez??? ráadásul az a sok pénz, amit ezzel keresel ( csak nem találod) szóval hol itt a gond????