2011. 02. 22.

Médiahekk

Munkámból kifolyólag - meg egyébként is - sokat internetezek, s emiatt szakajtónyi számomra abszolút lényegtelen hírbe is belefutok. Miután vagy tizenhatodszor láttam meg Sarka Kata és Hajdú Péter legújabb balhéját, bűzleni kezdett a dolog. Mivel a bulvár alapvetően reklám, ebben nyilván egyetértünk, még ha infónak is van álcázva. Szóval a megszellőztetett sztori a következő: Sarka Kata a benne lévő (és a telóval készült) fotókkal együtt (miért nem kártyára menti? lol) adta el telefonját egy kereskedőnek, aki annak rendje és módja szerint továbbadta a készüléket. Az új vásárló pedig hát megtalálta ugyebár, s mi ad Isten, rögvest a nagy bulvárlapokhoz futott a képekkel, akik persze címlapon, de a tuningolt cickókat azért böcsülettel kikockázva hozták le a fotókat. 

A nép persze veszi az újságot, fórumokon megy a téma, csak az van kedves barátaim, hogy megint csak át vagytok ba..va. Próbaképp lementettem egy fotót a gépemre, s egy egyszerű jobb kilikk után a részleteknél kiderül, hogy az ominózus pikcsör Canon EOS 350 D-vel készült, ami gyanúsan nem telefon. Aki nem hiszi el, itt a link. Akkor hogy is van ez Petya?     

3 vélemény:

Névtelen írta...

Segítek a nyomozásban: 2004. december 10-én készültek a képek, magyar idő szerint 19 óra körül. Figyelembe véve az árnyékok esését és az időzóna eltolódásokat, valahol Mexico környékén készülhettek.

gégé írta...

hogy lehet valaki ennyire lemaradva az élettől, hát canon 350 D telefonnal készült a kép. na hát...

Mujzi írta...

ÉS a ciciket hol lehet megnézni?
:)