2006. 12. 15.

Csapatépítő forralt bor

Tamás akcióban
Forralt bort főztünk a tegnap este. Rovatügyileg, versenyszerűen. Az egyetem előtt rendezett dzsemborin a gazdasági rovat teljes létszámban képviseltette magát, ami név szerint Ibolyát, Nikit, Tamást, Gábort, Bencét és persze jómagamat jelenti.

Gábor és a merőkanál

A jó hangulat sem hiányzott [Niki&Tomi]
Mivel ügyeletes voltam, ami este hétig tartó kötelező elfoglaltságot jelent, s a verseny már hat óra tájban elkezdődött, HG kollégával egyetemben [aki volt olyan dzsentlömen, s megvárt] késtem. Mire odaértünk a kampusz főépületének parkolójába, a forralt bor jó része már elfogyott. A Lídia Borház által biztosított nedű három fajtából: olaszrizlingből, kékfrankosból és egy kevés muskotályból állt, na meg persze fűszerekből. Finom lett nagyon, itták is böcsülettel az asztalunkhoz látogató ifjak.

Ki ez a jóképű srác az Ibolya és a Niki között? :D

A két fociguru: Gábor és Tamás

Csapatépítés forralt borral körítve [Ibolya, Tamás, Niki]
A versenybe egyébiránt kilenc cspat nevezett be, de a legtöbben néhány liter borocskával érkeztek csupán, így hát mindenki nálunk ivott. Mi ugyanis készültünk egy laza húszassal, csak hogy senki se fázzon. Ettől függetlenül valami undormány nedű nyerte a freestyle kategóriát, ahol mi a képzeletbeli bronzérmet szereztük meg. Persze a borhoz értők minket dícsértek, de ez a végeredmény szempontjából mit sem jelentett. Na, mindegy. Itt tényleg részvétel volt a fontos.
A tím: Ibolya, Tomi, Bence, Niki, Gábor és persze én

2 vélemény:

Névtelen írta...

Ezt a hozzállást szeretem. Ha így haladsz, rekordot fogsz dönteni, már ami a befogadásodat illeti. Még pár pohár bor (förccs, sör, stb, tod, azok az A-bötusök...)aztán máris teljes értékű csapattag leszel.
Minket még senki nem tett ilyen gyorsan magáévá...
További jó melót! De ne feledd az alapszabályt:
"Teljes erőbedobással kezdesz, aztán pedig fokozod!"
Csá!

...:::szpd:::... írta...

Ez jólesett, de tényleg. Az italozással egybekötött beszélgetésben, főzésben meg ökörködésben természetesen partner vagyok, csak az időt és a helyet kell egyeztetnünk. üdv ezúton is.